Follow us: [Login or Register] [Login or Register]
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
uhuu kamo da se blisku po orovnosta do mojot abolabris
Quote from: ikac on June 01, 2009, 05:06:47 AMuhuu kamo da se blisku po orovnosta do mojot abolabris taipanot se smeta za najotrovna zimja vo svetot, najjak otrov ima, samo sto e retka avstraliska zmija i nema mnogu smrtni slucai slucai inace death stalker e najotrovnata skorpija na svet i ima okolu 500 pati pojak otrov od kobrata, ako dobro se sekjavam so edna isfrlena doza na otrov moze da ubie preku 500 lugje, ne me drzete za zbor za brojkite, ama po sekjavanje izgleda tolku bese
Quote from: newpain01 on June 01, 2009, 11:44:41 AMQuote from: ikac on June 01, 2009, 05:06:47 AMuhuu kamo da se blisku po orovnosta do mojot abolabris taipanot se smeta za najotrovna zimja vo svetot, najjak otrov ima, samo sto e retka avstraliska zmija i nema mnogu smrtni slucai slucai inace death stalker e najotrovnata skorpija na svet i ima okolu 500 pati pojak otrov od kobrata, ako dobro se sekjavam so edna isfrlena doza na otrov moze da ubie preku 500 lugje, ne me drzete za zbor za brojkite, ama po sekjavanje izgleda tolku beseAj toa za tie 500 ludje procitaj pak :)Timpanot ne e najotrovnata zmija na svetot!!!
JAS sum najotrovnoto nesto na svetot