Prebaruvanje
Posledni Postovi
|
The first post content
Епа ај да почнеме Спецификации : [Login or Register]-Самиот аквариум на дното имаше некои пластични држачи кои "би" помогнале за некаква филтрација,сето тоа испадна нефункционално,држачите се извадени,аквариумот има негде помеѓу 140-150 литри Филтрација: Top filter,од филтер елементи имам керамика,сунгер кој планирам во брзо време да биде заменет со био пена,црвена мрежа (од вреќа за пиперки,компири) Подлога: кварцен песок Декорација : камења Растенија : Vallisneria Риби : Labidocromis Caereuleus,Kingsizei,Estherae,Mbamba,Demasoni,дел од нив неможам све да познаам од причина што се многу мали [Login or Register][Login or Register][Login or Register][Login or Register][Login or Register][Login or Register]Извинете на лошиот квалитет на сликите,набрзина беше све,чисто за со време да ги чујам коментарите и критиките да знам што да оправувам. Иначе на аквариумот имам два компјутерски кулера,ги поврзав со адаптер за да не ми кондензира,сега е топ во тој поглег. Сликите се темни некако не се доловува како е баш,али за тоа вратите се отворени па кој може нека повели на едно кафе
禪
Pages: 1 2 3 4 5 6 » Go Down
Author
Topic: Radevski-Малави (Read 8448 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 4 5 6 » Go Up
Tags:
|