e sega sum doma pa da ti odgovoram, nema da padnam na tvoe nivo i da te vregam, koga sakam toa da go pravam odam vo zooloska gradina i gi hranam simpanzite i drugite majmuni
mislam gospodine admin deka treba da se odlogiram zaradi tvoite nadueni principi
ne znam ti vo koj svet zivees no vo mojot svet zborot i principite se BROJ EDEN i edino pravilo kako jas si go vodam zivotot.
Koga ke se kaze deka slikata treba da e 800 pix toa se kazuva poradi nekoj "princip" a toa e deka taa golemina na sliki se prikazuvaat vo potpolna golemina bez da se mrda stranata levo i desno. DRUGO e zaradi toa sto ne sakam da gubam vreme da vi gi sredam slikite, TRETO e zaradi toa sto TAKA SE BARA, ako jas mozam da izgubam dva casa vo sreduvanje na vasite sliki za da vi pomognam da ucestvuvate vo konkursot mozete i vie majkata da pritisnete na kopceto koga prikacuvate slika, kopce koe avtomatski vi ja namaluva sliata na 800 pix. E AKO TOA E PREMNOGU ZA TEBE GOSPODINE TOGAS......aj rekov nema da vregam!!
IVICA nemam nisto protiv tebe mislam deka tisi onaj sto go odrzuva forumot vo zivot moeto izrevoltiranost e kon admin moderatorot i treba da razmisluvas IVICA ZA SVOY FORUM
Ako taka mislis deka ivica go odrzuva ovoj forum togas mozete ushka da se nosite i dvajcata i da si otvorete svoj forum
Poleka Spire.Ako smetas deka si gi ispolnil site uslovi na konkursot sto bea zadadeni golemina na slika data na prijavuvanje kazi.Mozebi e napravena greska.A nema greska sto ne moze da se ispravi.
Iznenaden od tvojot post Ivica, kako mozes da pomislis deka e napravena greska? Ti sto trebase da napravis bese so desen klik da klines na sliokata od "gospodinot" i ke videse dali e moja greska!!
Za imeto deka e vo sredina ne ni razmisluvav, ima uste eden koj ima ime na sprotivna strana no ne sakav da cepidlacam za takva sitnica, iako i toa bese kazano.
ZA KRAJ, slikite na Ljube koj mi e ortak i admin na forumot, i na nenad koj istotaka e admin, baxter koj e moderatot, se ISFRLENI, i toa bez nikakvo objasnuvanje mislite deka na drugi ke im objasnuvam ZOSTO nivnata slika ne e prifatena?? Pa proveri si ja slikata i togas tropaj.
ilieskispire, 37 godini maz.... nemam komentar!!
Nema da te baniram, iako toa e protiv moite principite