Follow us: [Login or Register] [Login or Register]
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
A zosto e temava zaklucena??
Lele staro bas ti ide ova kuce na stavata, isto ko na mene moeto.Da e zivo i zdravo i da ve veseli podoma
agresiven ne e ic a podruzelubivo kucence nemam videno a toa Zver - sigurno e pisano da ne pisuva lepotan
Quote from: miki.dj on February 24, 2012, 12:59:26 AMagresiven ne e ic a podruzelubivo kucence nemam videno a toa Zver - sigurno e pisano da ne pisuva lepotan Sekoe kuce ima razlicen karakter Ti vikas druzeljubivo i mirno.....a ja ke ti kazam doma go imam se ponasa kako doberman Dojdi pa pipni mu go kebeto na koe sto spie
Quote from: Dj on February 24, 2012, 01:04:44 AMQuote from: miki.dj on February 24, 2012, 12:59:26 AMagresiven ne e ic a podruzelubivo kucence nemam videno a toa Zver - sigurno e pisano da ne pisuva lepotan Sekoe kuce ima razlicen karakter Ti vikas druzeljubivo i mirno.....a ja ke ti kazam doma go imam se ponasa kako doberman Dojdi pa pipni mu go kebeto na koe sto spie Sto muzika mu pustas?
Quote from: ivica74sk on February 24, 2012, 01:14:39 AMQuote from: Dj on February 24, 2012, 01:04:44 AMQuote from: miki.dj on February 24, 2012, 12:59:26 AMagresiven ne e ic a podruzelubivo kucence nemam videno a toa Zver - sigurno e pisano da ne pisuva lepotan Sekoe kuce ima razlicen karakter Ti vikas druzeljubivo i mirno.....a ja ke ti kazam doma go imam se ponasa kako doberman Dojdi pa pipni mu go kebeto na koe sto spie Sto muzika mu pustas? Највероватно RAMMSTEIN!Почни да му пушташ Norah Jones...
Started by nene
Started by voren
Started by burda
Started by igorMK