Prebaruvanje
Posledni Postovi
|
The first post content
Најпрво, поздрав до сите! После некое време чепкање по не знам колку сајтови, (finally) еве ме и мене во Вашето ценето друштво И, како што е ред, малку и за мене - Се викам Мики, имам 35 години, живеам во Скопје и многу љубам да веслам Во акваристиката сум почетник но се трудам да го надминам тоа. А се почна некако банално - аквариумот го направив за син ми како роденденски подарок, но како што бива со децата (кој знае-си знае) „секое чудо за три дена“ - интересот траеше некои две недели и толку. Потоа, интересот се разгори кај мене и ете беља, сега цело време сум околу аквариумов. Како што пишав погоре, почетник сум, но со голема желба за напредување, така да почнав да посетувам „мал милион“ сајтови и да се информирам околу рибите, растенијата, акваскејпингот и сл. За жал, почетник ’ко почетник, слушав пријатели, роднини и случајни минувачи како-што-треба да биде околу аквариумот, па настана нов правец во акваскејпингот Е сега друштво, Вие тука настапувате - со Вашите совети, решенија, предлози и сугестии, па се надевам дека ќе достигнам едно повисоко ниво. Засега од мене толку, а слики од аквариумот ќе има во скоро време. Бај д веј, на форумот ме упати tiggaz, така да еве една за Мартин. Поз
禪
Author
Topic: Поздрав до сите! (Read 1385 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Tags:
|