Prebaruvanje
Posledni Postovi
|
The first post content
Epa ajde i ja konecno da vlezam vo morcite so nesto pogolemo imeno slatkovodniot sto mi bese go prenameniv , izbusen, napraven preliv , i sump pod nego momentalno ima nekoj 260L voda vo akvariumot i 60 L sump koj ke se preprava ili zamenuva ne mi pravi merak vaka so dimenziite(90,25,25 ) ima staveno nekoj si pesok za morski od drobeni skolki i korali, sol sekako, i malce ziv kamen sto mi bese vo maliot morski i eden kup kamenja od matka , dodeka da kupam ziv kamen kako sto treba, osvetluvanjeto ke bide so LED koe sega e poracano i se ceka da stigne, skimer zasega nema , toa ponataka kako ke sobiram pari, od tehnika sega ima samo edna povratna pumpa od 1500 litri , eden grejac i vozdusna pumpa kolku da mi bide malce pointeresno da ne e tolku monotono , i edna obicna neonka kolku da mi se gleda vnatre a od ziv svet ima 3 polzavi ime seuste ne im znam i ne se ni potrudiv da im najdam ( premalce vreme ) i ima dve skolki koj sto gi prefrliv od pomaliot , i nekoj zoantus, butoni i curvata i pecurki , se toa po malce , minimalno [Login or Register][Login or Register]i eve na insistiranje na Vsutarov slika od sumpot [Login or Register]i ve molam bez pofalbi , kritiki sekako deka se dobredojdeni samo imajte milost sepak ova e nekoja moja inprovizacija i kolku sto mi dozvoluva vremeto i budzetot
禪
Author
Topic: Morskiot na Fatal (Read 2038 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Tags:
|