collapse

* Prebaruvanje


* Posledni Postovi

One Night Stands Await: Meet Local Women in Your Town by URAN2
[December 04, 2024, 10:01:13 AM]


UFO таканаречен аквариум :) by p
[October 01, 2024, 05:53:49 AM]


DOBRO UTRO by NO CARRIER
[December 08, 2023, 11:53:36 PM]


staklen pesok za akvariumi by p
[September 05, 2023, 11:48:43 PM]

The first post content
Специалитет от Чичо Джон

Продукти за 2 броя:
 1. 250 грама кайма
 2. 1 средно голяма глава лук
 3. 1 средно голяма глава картоф
 4. маслини, грах, мариновани печурки, кисела краставичка, кисела червена чушка, кисел морков, магданоз, горчица, олио, сол

Техника на пригатвяне:
 Всички продукти се нарязват на тънки и дълги ивици. /да не се бърка с Ивица aka Jufka ;)/
 Отрязваме си парче фолио 30х30 см. и го поставяме върху една чиния - за по-лесно сглобяване на цялата вкусна конструкция. Намазваме фолиото с мазнина и поставяме половината от нарязаният лук равномерно. От каймата която предварително сме овкусили и подправили по собствено желание правим две големи елипсовидни кюфтета с дебелина 1-1.5 см. Поставяме кюфтето върху лука и намазваме от горната страна тънък слой горчица. Останалите продукти аранжираме върху кюфтето в зависимост от настроението в което сме . Накрая заливаме с 20-30 гр червено вино и бодваме магданоза. Посоляваме леко и завиваме фолиото във формата на бонбон. Пече се за около 45 мин при 300 градуса.

Техника на употреба:
 Задължително се консумира с качествено червено вино!
Авторски права:
 Ако някой се осмели да приготви този специалитет - задължително да постне снимка с крайният продукт!  gsdxxzzz




Link

Author Topic: Aqua кујна  (Read 1634 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline johnstalker

  • Aqua clen
  • ***
  • Join Date: May 2009
  • Location: Troyan, Bulgaria
  • Age: 57
  • Posts: 142
  • Activity:
    0%
  • Karma: 22
    • БАЕ
Aqua кујна
« on: June 24, 2009, 04:39:29 PM »
Специалитет от Чичо Джон

Продукти за 2 броя:
 1. 250 грама кайма
 2. 1 средно голяма глава лук
 3. 1 средно голяма глава картоф
 4. маслини, грах, мариновани печурки, кисела краставичка, кисела червена чушка, кисел морков, магданоз, горчица, олио, сол

Техника на пригатвяне:
 Всички продукти се нарязват на тънки и дълги ивици. /да не се бърка с Ивица aka Jufka ;)/
 Отрязваме си парче фолио 30х30 см. и го поставяме върху една чиния - за по-лесно сглобяване на цялата вкусна конструкция. Намазваме фолиото с мазнина и поставяме половината от нарязаният лук равномерно. От каймата която предварително сме овкусили и подправили по собствено желание правим две големи елипсовидни кюфтета с дебелина 1-1.5 см. Поставяме кюфтето върху лука и намазваме от горната страна тънък слой горчица. Останалите продукти аранжираме върху кюфтето в зависимост от настроението в което сме . Накрая заливаме с 20-30 гр червено вино и бодваме магданоза. Посоляваме леко и завиваме фолиото във формата на бонбон. Пече се за около 45 мин при 300 градуса.

Техника на употреба:
 Задължително се консумира с качествено червено вино!
Авторски права:
 Ако някой се осмели да приготви този специалитет - задължително да постне снимка с крайният продукт!  gsdxxzzz




Offline Aleksandar B

  • Global Moderator
  • SeaWolf
  • *
  • Join Date: Dec 2008
  • Location: Skopje
  • Age: 50
  • Posts: 4107
  • Activity:
    0%
  • Karma: 307
Re: Aqua кујна
« Reply #1 on: June 24, 2009, 09:59:30 PM »
 nb,m

Offline NO CARRIER

  • V I P
  • SeaWolf
  • *
  • Join Date: May 2009
  • Location: България, Пазарджик
  • Age: 53
  • Posts: 5648
  • Activity:
    0%
  • Karma: 61
    • Николай Цветков
Re: Aqua кујна
« Reply #2 on: June 24, 2009, 11:52:14 PM »
Пешо, в събота ще пробвам, но ще сменя каймата с ребърца. gsdzz
 Админе, моля за емотиконка с бира или вино.  :dontknow:  ghgf

Offline ПРЧО

  • V I P
  • aquamaniac
  • *
  • Join Date: Jun 2008
  • Location: Kumanovo
  • Age: 42
  • Posts: 2868
  • Activity:
    0%
  • Karma: 103
Re: Aqua кујна
« Reply #3 on: June 25, 2009, 12:02:20 AM »
brao unclejohn, dokaza deka si uncle  gsdxzzz 560855

Offline jufka

  • aquamaniac
  • ******
  • Join Date: Dec 2008
  • Location: Тетово
  • Age: 41
  • Posts: 2133
  • Activity:
    0%
  • Karma: 106
Re: Aqua кујна
« Reply #4 on: June 25, 2009, 12:26:11 AM »
А кайма било мелено месо gsdzz Одличен рецепт, убавезно ке пробам да го напраем. 560855

Offline petreski t.

  • Mega clen
  • *****
  • Join Date: Feb 2009
  • Location: skopje
  • Age: 33
  • Posts: 1437
  • Activity:
    0%
  • Karma: 69
Re: Aqua кујна
« Reply #5 on: June 25, 2009, 01:28:57 AM »
mmm izgleda dosta vkusno  nb,m

Offline nenad66

  • SeaWolf
  • *******
  • Join Date: Dec 2008
  • Location: Rio- "pena"
  • Age: 58
  • Posts: 6244
  • Activity:
    0%
  • Karma: 226
Re: Aqua кујна
« Reply #6 on: June 25, 2009, 03:23:11 AM »
Njam,Njam, :occasion14: :occasion14:
se ke bide samo na cosiot brada nema da mu nikne

Offline ikac

  • Aqua clen
  • ***
  • Join Date: May 2009
  • Location: Kumanovo
  • Age: 37
  • Posts: 306
  • Activity:
    0%
  • Karma: 41
    • mkreef
Re: Aqua кујна
« Reply #7 on: June 25, 2009, 04:02:31 AM »
bravo bravo, smao nemoj okolu 3 saat noceska da pastiras vakvi temi, zazubici pravis za malku da pocnav da pravam..... gsdxzzz gsdxzzz

Offline kiko_vet

  • Mega clen
  • *****
  • Join Date: Jan 2009
  • Location: PP
  • Age: 39
  • Posts: 1144
  • Activity:
    0%
  • Karma: 38
Re: Aqua кујна
« Reply #8 on: June 25, 2009, 04:24:19 AM »
 nb,m
"Левата нога и рече на десната: меѓу нас е свршено."

Offline Саше

  • Super clen
  • ****
  • Join Date: Jan 2009
  • Location: Tetovo
  • Age: 30
  • Posts: 692
  • Activity:
    0%
  • Karma: 34
Re: Aqua кујна
« Reply #9 on: June 25, 2009, 10:12:22 AM »
Mmm...slatko.... nb,m nb,m
P.S Nikoj ne se rodil ucen....

Tags:
 

Aqua sado-mazo

Started by ivica74sk

Replies: 1
Views: 1143
Last post June 02, 2012, 07:15:53 AM
by diki
FB Aqua park

Started by ivica74sk

Replies: 5
Views: 1561
Last post October 05, 2013, 06:41:31 AM
by ivica74sk
Users Online Users Online (57)
Members Google (3)
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal