Prebaruvanje
Posledni Postovi
|
The first post content
Здравейте. Казвам се Емо, на 34 год. По дядо съм Трайков :wave: ,но решил човека да учи и после се установява в България и сега с Македония ме свързва само фамилията. С акваристика се занимавам от няколко години. Сегашният ми аквариум изглежда така (извинявам се ама снимането не ми се отдава) : [Login or Register]Се молат членовите да се придржуваат на следниве начела кога ќе го опишуваат аквариумот. Треба да се наведат: Димензии:ширина 80 см, височина 40 см., ширина 30 см., стъкло 8 мм. Литража: ~ 90 л. Филтрација: външен EDEN 501, вътрешен AQUAEL fan-2 Осветлување: 1x15W SYLVANIA aquastar, 1x15W SYLVANIA grolux, 1x15 някаква френска daylight Подлога: Пясък речен и черна мозайка Декорација: Мангрово дърво и две керамични тръби( за двойката анциструси) Растенија: Vallisneria asiatica var. biwaensis, Vallisneria spiralis, Vallisneria nana, Echinodorus tenellus, Echinodorus parviflorus, Echinodorus "rose", Echinodorus"Ozelot"green, Microsorum pteropus, Ludwigia repens, Риби: двойка Ancistrus sp. gold albino (с неизвестно колко голямо поколение на 1 месец.), двойка Xiphophorus helleri, 10 х Paracheirodon innesi, 3 двойки Hyphessobrycon flammeus, 2 х Botia dario. Брадата, която изби е заради засиленото хранене заради малките анциструси и поколение тетри фон рио
禪
Author
Topic: Аквариумчето ми (Read 2655 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Tags:
|