Follow us: [Login or Register] [Login or Register]
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
позадината е слика?
Добра слика кај да најдам јас вакво нешто ?
Quote from: Ljube on March 08, 2011, 11:23:16 AMДобра слика кај да најдам јас вакво нешто ?ljube be kazi nesto za akvariumot ....slikata mi ja pravea na printer .
Quote from: iljo on March 08, 2011, 11:32:52 AMQuote from: Ljube on March 08, 2011, 11:23:16 AMДобра слика кај да најдам јас вакво нешто ?ljube be kazi nesto za akvariumot ....slikata mi ja pravea na printer .Па што да кажам, ништо не си напишал, само слика Дај повеќе информации и кажи што планираш со него?100 x 40 x 50 kanister eheim 950 l/h 3 x 30w osvetluvanje .co2 sistem dva meura vo sekunda dole ima malku zasadeno glosso i sagitaria za nekoj den ke stavam neon tetri pa ke vidime .
iljo sto bidna so toj stariot so meurite vo stakloto i ribite od nego da ne ti e na prodazba nesto ili...
iljo na 200L 90W svetlo i 50 cm visocina so glosoto ke imas maka dodeka napraj tepih. Inace mnogu cisto pedantno i dobra zamisla. Ako e zamislate trevnat/gusto zasaden so jato neonki ke ti treba barem uste tolku svetlo. Ipak 50 cm tesko so neonki, vidigi akvariumite na PRCO i Gjuro za primer So sreka startot!
ima potencijal, ubavo sredeno, ama kamenjata ti se gubat poradi slikata. a kamenjata se bomba, od kade se?
decko mi se sviga slikata mnoogu,kazi kade ja pravese?kaza deka ti ja pravele ama koj?ili privatno-prijatelski?
Ke bide ova nesto ubavo, so sreka startot