Prebaruvanje
Posledni Postovi
|
The first post content
Епа вака, аквариумот ми е 50цм долг, 30цм висок и 25цм широк, и еве како изгледа: [Login or Register] сликава е уште кога го зедов така да рипчињата се некаде на земја малечки и не се гледаат + малце лош квалитет затоа што е сликано со телефон. Имам тревка која стварно некако многу расте може да видите на сликата. Ако забележа немам капак, му реков на еден пријател да ми изработи капак нешто како во овој стил [Login or Register] каде што ќе имам и светло пошто во моментов немам светло за аквариумот па барам совет за некое штедливо светло за аквариумов какво да земам. Надополнување: Eве една тазе слика од пред 15 минути им ја исчистив пумпата и го наполнив малце со вода, забележав мала боја во водата како да ми станува зелена, па така извадив мал дел од водата и наполнив со нова. Претходно тоа не го практикував поради тоа што отворен е аквариумот и испарува водата па така редовно му дотурав вода од прилика колку шољата за кафе [Login or Register] рипчињата се цихлиди мали се сеуште па не се забележуваат .
禪
Author
Topic: Аквариумот на Ацика :) (Read 1860 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Tags:
|