Eve koj saka da se ispere za treti Mart moze da ja iznenadi soprugata za 8mi Mart so edno edukativno patuvanje so poseta na prekrasniot akvarium;Ovaa programa e spremena specijalno za
so soprugite
[Login or Register][Login or Register] Л И С А Б О Н
8ми Март – Скопје Лисабон : Состанок на групана на аеродром Александар Велики во 04.30ч. Лет за Лисабон преку Загреб во 05.50. Можност за прошетка во Загреб. Пристигнување во Лисабон во 19.05ч. Трансфер до хотел.Сместување во хотел. Ноќевање.
09 Март – Лисабон : Појадок. Посета на аквариумот во Лисабон “Oceanario de Lisboa” отворен 1998 како централен дел на светскиот саем “Океаните наследство за иднината”. Импресивни и незаборавни експонати (над 10 000 животински и растителни )кој не учат на фасцинантни работи во врска со океаните и многу поважно , инспирира како во секојдневниот живот активно да се вклучиме во промовирање и заштита на природат... Во попладневните часови можност за индивидуална прошетка.
10 Март – Лисбон : Појадок. Разглед на Лисабон со локален водич, посета на : Кулата Белем, Катедралата Са, Дворецот, авенија Либердад, Росио, Кралот Агустин, плоштадот , улицата Алфаме ...Слободно попладне за индивидуални активности. Вечерта можност за факултативна посета на национален ресторан со богата Фадо програма. Ноќевање.
11 Март – Лисабон – Скопје : Појадок. Трансфер до аеродром. Лет за Скопје преку Загреб(повторно можност за посета и разглед на хрватската престолнина Загреб) во 09.05ч. Пристигнување во Скопје во 22.45ч.
ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 435 еур / мкд 26.970
ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО:
- Авио билет
- Сместување во Лисабон во хотел *** на база 3 ноќевања со појадок
- Организиран панорамски разглед на Лисабон
- Организација на аранжманот и придружник на патувањето
ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО:
- Aеродромски такси (мкд 7930)
- Факултативна вечера во национален ресторан (35 €)
- Посета на аквариумот “Oceanario de Lisboa” -
[Login or Register] - Влезници за музеите, палатите и културно историските споменици
- Патничко осигурување 220 мкд
НАПОМЕНИ:
- За реализација на аранжманот, потребен е минимум од 15 патници
- За овој аранжман важат Општите услови за патување на СКТМ и ТСЦ АИР ТРАВЕЛ