I dosegashnata strana e OK megutoa e mnogu teshko da se pronajdi.. Mora prethodno da si slusnal za mkreef.com t.e. za ZAM za da mojs da ja najsh. Forumov e prepoln so dobri informacii .. no teshko e da gi pronajdi nekoj shto prv pat posakal da se bavi so akvaristika .. mozat da se pravat albumi so sliki kako shto se najdobar akvarium za 2013 godina.. itn ..
Del od gazdive od pet shopovi mozet da se moderatori .. taka shto pri pristignuvanje na nova pratka ke mozet da ne izvestet so eden album so sliki i ceni za proizvodite/ribite/trevite i na sekoj post zadolzitelno link od forumot
Ova go pisham posho ko pocnav jas da baram makedonski sodrzini za akvaristika t.e. pred 2 meseci gi najdov samo ovie
[Login or Register] i neshto plus od forumot na kajgana .. ali tamu bukvalno kajgana e napraveno ima informacii no mora da prelistash 50 stranici za da go najdish ona shto ti treba i ima premnogu nestrucni clenovi koi davaat "mnogu strucni" soveti.
Dajte nekoj primeri za ime.. eve moj predlog dokolku ste za nova FB strana " MkReef Akvaristika Makedonija - Akvarium" (t.e. ona shto bi go pobaral prvo dokolku bi baral makedonski sodrzini za akvaristika i akvariumi)
I vo opis da se objasni za forumot i za toa kakvi informacii mozat da se najdat..